Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Bu durum tasarım mimarlarının detay çalışma endişelerini ortadan kaldırır. Tasarımlarını prefabrik villa modelleriyle kolayca ortaya koyabilirler. Modele özel geliştirilmiş system ise tasarımlarına ayrı bir keyif katar.

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çOkay daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde prefabrik ev oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve strategyına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak içinside of aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Müstakil konutta en çAlright tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Kars’ta çOkay soğBritish isles iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Report this wiki page